Bands 2010

15. 11. 07
posted by: Super User
Hits: 2401

Wij zijn Iron Laiden, een Iron Maiden cover band bestaande uit 5 Maiden fans uit Leiden. Iedere donderdag avond drinken we bier, praten over Maiden en spelen Maiden covers met elkaar in onze oefenruimte. Van een kleine kroeg tot een groot podium, Iron Laiden bouwt er een echt Maiden feest van. We kleden het podium aan, in de stijl van één van de Maiden thema's, om de bezoekers een echte Maiden avond te laten beleven. Samen met onze Eddies laten wij iedereen van a tot z mee blèren. Net als Maiden Harris heeft, heeft Laiden Harry. Onze fanatieke en perfectionistische bassist, Harald Thierry komt naar onze mening wel erg dicht in de buurt van Harris. Een avond oefenen zonder Harry, is net als Iron Maiden zonder Harris. Één van de belangrijkste elementen.Wij kunnen een 2 uur durende Maiden show verzorgen met alle klassieker tot de B-sides met een unieke Maiden aankleding. Ook is onze backline mogelijk bij te huren.

 

Iron Laiden bestaat uit:

Harold Thierry (Bas Gitaar), Marc Verhaar (Drum), Casper Teunisse (Gitaar), Joyce Bronmeijer (Gitaar) Jamie Nelemans (Zang)

 

 

 

 

 

MIDNIGHT hanteert nog steeds die afgewogen mix van traditionele hardrock en hedendaagse rock muziek. En van gevarieerde covers en pakkende eigen nummers. En hiermee wordt al meer dan 25 jaar aan de weg getimmerd! En dat in een ongewijzigde samenstelling! Dat zegt niet alleen iets over de vriendschappelijke band tussen de muzikanten, maar vooral over de hechte en strakke muzikale eenheid die MIDNIGHT is. Daarom is het de hoogste tijd voor een gezellig jubileumconcert waar MIDNIGHT nummers uit het gehele bestaan ten gehore zal gaan brengen. Covers van hun favoriete bands, eigen nummers en een aantal speciale acts. En dat natuurlijk bij Pampus waar MIDNIGHT in haar bestaansperiode al de nodige keren met veel plezier heeft opgetreden. Pampus, een altijd sfeervolle locatie voor een echte live band! MIDNIGHT: Hans van Zandvoort (zang, gitaar), Leo Leentvaar (bas, zang) en Ton Lammers (drums, zang); muzikanten die simpelweg met veel plezier aan hun band, repertoire en optredens werken. Want optreden is hetgeen dat de groep veruit het liefst doet. In een kroegje om de hoek of in een grote feesttent, MIDNIGHT voelt zich op ieder willekeurig podium op z’n best. Het podium is ook de plek waar de krachtige, gedreven stevige rock van de band, naast het nieuwe wat rustiger werk, optimaal tot zijn recht komt. Een uitstapje naar meer akoestisch werk heeft het repertoire een positieve injectie gegeven. Nummers van onder andere Red Hot Chili Peppers, Live, Nirvana, Neil Young en Golden Earring zijn een mooie aanvulling op het repertoire. Daarnaast natuurlijk het "good old fashioned" rockwerk, onder meer een ode aan Y&T, een nog steeds actieve klassieker onder de hardrockbands. Daarnaast een reeks stevige rocknummers van onder andere Van Halen, Foo Fighters, Bon Jovi, Queen, Metallica, Gary Moore, Skunk Anansie, Ugly Kid Joe, Iron Maiden en Pearl Jam wat het repertoire tot een gevarieerd geheel maakt!

 

 

 

 

 

Tribal Spirits begon als band in 2004 met een doel, Thrash Metal spelen! De band is opgericht door lead gitarist Jory, en kan als een mix gezien worden tussen Thrash en Death Metalband. De gehele band is altijd bezig met nieuwe nummers, ideetjes en positieve energie. De afgelopen jaren heeft Tribal Spirits al meer dan 100 shows gegeven en samen op het podium gestaan met onder andere Like Hypocrisy, Milking the Goatmachine, Leng T'che, Debauchery, Gamma Bomb, Mayan en nog veel meer andere Metal bands. Tribal Spirits heeft in 2009 het album Overthrown Reality uitgebracht, in 2007 de single Possessed en in 2012 is de single Rising Era.

 

Tribal Spirits bestaat uit:

Wesley (Bas), Hylke (Gitaar), Martijn (Zanger), Jory (Gitaar), Daan (Drums)