Bands 2016

15. 11. 12
posted by: Super User
Hits: 3591

Sinds The Unforgiven is gestart in 2000, heeft de band een goede reputatie opgebouwd als tribute band met een fantastische live performance. Door de jaren heen heeft The Unforgiven gespeelt op verschillende podiums in europa, met optredens voor 12000 fanatieke Metallica fans. Er is maar 1 Metallica, en dat is natuurlijk Metallica zelf. The Unforgiven brengt a tribute to deze goden van metal. Zij proberen een perfecte performance van de Metallica songs met hun dynamische en energieke shows. Dit lukt keer op keer als een van de beste tribute acts in Europa. Heel hard rocken is wat The Unforgiven het beste doet, ze nemen het publiek mee in 25 jaar historie van de beste metal band in de hele wereld. Met de mooiste ballads (Nothing Else Matters / The Unforgiven) en de snelste songs (Blackened / Damage Inc.) En natuurlijk de grootste hits (One / Enter Sandman) The Unforgiven speelt ook hun eigen Metallica medley. De echte Metallica fan en de trouwe muziek liefhebber zal erg genieten van de trip door de 25 jaar historie van Metallica performed by The Unforgiven.

 

 

 

 • Stacked Actors bestaat uit:

 • Rob van Barschot - Drums
  Jaap van der Heijden - Bass
  Erik van Schenk Brill Guitars/Backing Vox
  Martijn Simkens - Guitars/Backing Vox
  Daan Koch - Lead Vocals/Guitars

 • Geboorteplaats

  Eindhoven/Tilburg

 • Lange beschrijving

  Stacked Actors is een nieuwe 5-koppige Foo Fighters Coverband.
  Na een succesvolle 'eenmalige' show besloten de leden dat het spelen van gemeenschappelijke inspiratoren Foo Fighers zeker voor herhaling vatbaar was en selecteerden/repeteerden ze een set van een dik uur, om er vervolgens "de andere tent" op Kempenerpop 2011 mee af te sluiten.

  Stacked Actors garandeert live een dikke 3-gitaar-tellende FF-ROCK sound (niet voor mietjes) en vooral een hoop feest der herkenning!

  S.A. brengt een hoop F'en:
  Foo Fighters, Feest, Fresh Pots, Friet-etende Fans, en wat niet al..

 • Eerdere/andere bands:

  Rob van Barschot: Fuelbox, Omnia
  Jaap van der Heijden: Daybroke
  Erik van Schenk Brill: The Goods, Komatsu
  Martijn Simkens: Laura Jansen, Lisa Lois, ROOF!
  Daan Koch: The Spades, The Goods, Stereo

   


  16 Dollars heeft er 4 succesvolle jaren opzitten al tribute band van Volbeat. Ze spelen in kleine barretjes, motorclubs en festivals door heel Nederland. En ze krijgen nog steeds niet genoeg ervan om op te treden voor vele rockers op het podium. In 2015 heeft 16 Dollars het tot de finale gebracht van The Battle of the Tributebands, hier zijn de heren heel trots op.

  Bandleden:

  Bass                       Göran Bek

   

  Drums                    Maikel Wagelmans

   

  Guitar                      Frank de Groot

   

  Guitar and vocals    Pim Schram