Bands 2013

15. 11. 07
posted by: Super User
Hits: 4687

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland. Het geluid van Vannstein komt akelig dicht in de buurt van de originele duitse band. Het mooie aan deze tribute band is, dat niet alleen het geluid precies lijkt, maar ook de bandleden zelf lijken precies op de echte bandleden van Rammstein. Vannstein zet een spectaculaire show neer net zoals Rammstein zelf met vuur, bloed, smink...echt iets voor de echte Rammstein fan.

Vannstein bestaat uit:

Jay Gijsbers (Zanger)

Roland Vannstein (Lead Gitaar)

Justus Burger (Rythium Gitaar)

Ron van der Salm (Bas Gitaar)

Mr. Fake (Keyboard)

Tim Zuidberg (Drums)

 

 

Rage on Stage is de nederlandstallige Rage Against The Machine tribute band. Het doel van Rage on Stage is om het typische geluid van de originele band RATM te benaderen, en zo een spectaculaire show neer te zetten. De nummers zijn nog steeds een succes en worden graag gehoord op diverse festivals, kroegen en zalen. Alle leden van Rage on Stage zijn zelf ook gigantische RATM fans, daarom was het ook niet moeilijk om deze tribute band op te richten. Er is besloten om niet alleen de bekende nummers te spelen, maar zo'n beetje alle nummers van de tot nu toe uitgekomen vier albums.

Rage on Stage bestaat uit:

Paul Niessen (Zanger)

Tom Gubbels (Gitaar)

Paul Simons (Bas Gitaar)

Bas Klumpkens (Drums)


 

 

 

JPR STRINXBAND is een band die bekend staat om de pure passie voor rock, die op het podium gebracht wordt zoals de Stones dat deden in de jaren 70. JPR STRINXBAND = heart & soul rock & roll. Of het nu in een café is, feesttent, zaal of festival, the JPR STRINXBAND speelt  overal The JPR STRINXBAND trakteert het publiek op covers en eigen werk- die vol overgave de zaal in worden geslingerd. Vanaf het begin -1998- heeft de band veel podium ervaring op gedaan. The JPR STRINXBAND verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma’s waaronder: Vengeance, Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect, White Cowbell Oklahoma, Kim Wilde etcetera Daarnaast wordt opgetreden in café’s, feesttenten, en festivals (Dicky Woodstock, E-pop, Zwarte Cross, en JPR is de huisband tijdens het jaarlijkse Zonnerock festival in Lochem, etc). Ook werden er verschillende cd’s met eigen werk uitgebracht in eigen beheer, waarvan ‘Since You’ve Been Gone’  de meest recente is, (2012) met daarop bijdragen van oa DeeDee Dekkers, en David Hollestelle (Wild Romance)Het repertoire; van Bowie, Brood en Beatles  tot Neil Young en ZZ Top.  Daarnaast ook eigen werk. Kortom; Op zoek naar een band die rock ‘n’ roll  brengt zoals het bedoeld is? JPR STRINXBAND. No rules. Just Rock.

JPR Strinxband bestaat uit:

Jean Paul Demming (lead zang / gitaar)

Mathieu Muller (zang / bas gitaar)

Maarten Oonk (zang / drums)

John Piek (zang / gitaar)

Thomas Kroeze (zang / gitaar)

Edgar Francken (zang / alt / bariton sax)